Zoekt u een boekhouder en/of kantoor voor boekhouding en jaarrekening?

Ondernemers opgelet! Zoekt u een boekhouder die zich richt op de moderne ondernemers? Ysel kan u van dienst zijn.

Wij werken vrijwel geheel digitaal en online voor onze klanten. Hoe dat werkt? Eigenlijk alle hedendaagse accounting software zoals ExactOnline of Twinfield is online en in de cloud. Via digitale bankkoppelingen, toegangscodes, ‘scan en herken’, no hands accounting en meer is het werken op afstand met uw cijfers zo gepiept. En even overleg nodig? Vanzelfsprekend is het vaak handiger even een afspraak via MSTeams, GoogleMeet of Zoom te hebben dan af te spreken met elkaar. Dat wij ons hoofdkantoor in Zwolle hebben, terwijl u wellicht elders onderneemt, maakt dan natuurlijk geen verschil.

Balie Ysel BPO

Is uw onderneming al geheel gedigitaliseerd, dan weet u als geen ander hoeveel sneller en efficiënter wij daardoor kunnen werken dan traditionele kantoren. Zie hier overigens een bijdrage op onze website met uitleg over hoe het digitaliseren van uw onderneming werkt als u klant wordt bij Ysel. Een dure interim controller of interim boekhouder hebt u voor dat soort transities niet meer nodig!

Graag komt Ysel met ondernemers die een boekhouder en/ of jaarrekening willen laten maken in contact!

Noot: Let wel, Ysel is een administratiekantoor. Wij zijn géén accountantskantoor. Dit is voor ons een bewuste keuze. Zie deze link voor de verschillen. Wij richten ons op het voeren van gestroomlijnde administraties voor u. En de fiscale advisering – zeer belangrijk voor MKB ondernemers – stemmen wij af met onze adviespartner Cervus Tax.

hal Yse BPO