Uw financiële administratie in vertrouwde handen

✓ Optimale service

✓ Goede bereikbaarheid

✓ Persoonlijke benadering

✓ Deskundige adviezen

Als ondernemer of organisatie focust u zich het liefst op uw kernactiviteiten en laat u uw financiële administratie over aan een professional. Ysel is uw betrouwbare partner, die graag uw administratie verzorgt en optimaliseert. Of u nu een kleine MKB’er bent of een grote internationale organisatie, Ysel levert excellente administratieve dienstverlening.

Maar Ysel doet veel meer dan puur uw administratie. Ysel is jouw eigen financieel directeur, jouw controller en boekhouder. Dat geeft jou ruimte en rust. Ruimte om te ondernemen en dingen te doen waar jij goed in bent. Dan nemen wij de administratie van jou over. Uiteraard samen met jou. Steeds in overleg.

Administratie kost veel tijd en energie. Laat het daarom aan een specialist over! Ysel neemt uw administratieve werkzaamheden uit handen, zodat u zich kunt richten op wat belangrijk is! Dienstverlening op administratief vlak is onze specialisatie. Wij bieden een breed aanbod aan administratieve diensten: van boekhouding tot salarisadministratie en van BTW aangifte tot het opstellen van jaarrekeningen. Veel organisaties, van start-ups tot MKB’ers, vertrouwen op onze expertise.

Hal Ysel BV

Uitleg BPO concept

Ysel is gespecialiseerd in administraties en de dienstverlening in brede zin in de financiële kolom van (MKB) bedrijven. Dit betekent dat wij in de naam voor ons bedrijf business process outsourcing hebben toegevoegd.  Waar staat de term BPO (business proces outsourcing) eigenlijk voor? 

Business Process Outsourcing is het in zijn geheel uitbesteden van een (meestal IT-intensief) proces aan derden. Het grote verschil met het ‘standaard’ outsourcen is dat BPO zich richt op het outsourcen van het hele proces en dat de processen meestal gekenmerkt worden door een hoge IT-intensiviteit. BPO is vaak voor MKB-ondernemingen ideaal. Zij zijn vaak te klein voor een eigen hoog opgeleide controller met dito salariseisen. Omgekeerd zijn zij vaak te groot, en hun financiële IT gerelateerde vragen te ingewikkeld, om goed geholpen te worden door een MKB-accountant. Tenslotte kost het MKB-ondernemingen vaak simpelweg teveel tijd om zelf dit hele traject te begrijpen en implementeren.

Samenwerking Cervus

Ysel heeft een uniek samenwerking met Cervus Tax. Cervus is een kantoor gespecialiseerd in hoogwaardige fiscale adviezen. Ysel voert de (online) administraties voor veel klanten en relaties van Cervus.  Zowel Cervus als Ysel zijn gevestigd in de prachtige oude school aan de Wipstrikkerallee 95 in Zwolle (zie www.wipstrik95.nl). Dit waarborgt dat de lijntjes kort zijn en dat er snel en efficiënt samengewerkt kan worden.

Ysel op locatie
Ysel kantoor BPO